• SQOUPE Athletic Lifestyle | #YOURSTRONGESTLOOK
  • SQOUPE Athletic Lifestyle | #YOURSTRONGESTLOOK
Fitness shirt heren terwijl handen wrijvend

SQOUPE Atleten

Als Athletic Lifestyle kleding label kunnen wij natuurlijk niet zonder atleten die onze producten het beste aan de wereld kunnen laten zien. Echte atleten, die het beste verdienen om na een zware training hun sterkste look te creΓ«ren. De verhalen van onze atleten, vind je hier.

Robert

Robert is op zijn 16e gestart met Fitness en na een rustperiode vanaf zijn 18e kei en keihard gegaan. In eerste instantie startte hij om wat aan zijn fysiek te doen, maar toen hij later een rughernia kreeg en hij te jong was voor een operatie, ging hij aan de slag om zijn core te versterken. Aan zijn fysiek te zien, is dat niet bij enkel wat core oefeningen gebleven, al blijft een core sessie zijn favoriet. π™€π™šπ™£ π™šπ™˜π™π™©π™š π™–π™©π™‘π™šπ™šπ™© 𝙙π™ͺ𝙨.

Robert gebruikt het SQOUPE IQON fitness shirt voor zijn trainingen. Wil jij, net als Robert, ook voor het maximale gaan in je trainingen, bestel jouw IQON fitness shirt dan hier.

Fitness kleding heren shirt robert hagendijk
Heren fitness kleding shirt zwart ritchie training triceps

Ritchie

Ritchie is gestart met Fitness toen hij 16-17 jaar was. Toen gestart omdat hij onzeker was over zijn lichaam. Op dat moment woog woog hij 62 kg met 1,80m en vond hij zichzelf te smal. En dat hij heeft getraind als een Γ©chte atleet, dat is te zien! Zijn doel was 100 kg te wegen en dat heeft hij afgelopen jaar al behaald. Nu wil Ritchie naar de 105-110 kg en dan eens echt shredden!

Een favoriete oefening heeft Ritchie niet maar hij traint het liefst middels een push pull legs schema. Ik train 6 dagen per week dus zo kan ik alles twee keer trainen. Zijn rug is zijn beste spiergroep, maar het meest trots is hij op zijn PR van 56kg op de incline dumbell press.

Athletic lifestyle betekent voor Ritchie dat je 24/7 bezig bent met je training en alles erom heen. Het is natuurlijk niet alleen het uurtje sporten wat je doet, maar nog veel meer de voeding die je binnenkrijgt, je slaappatroon etc. Dat is enorm van belang.

En Ritchie, what about een goede gym outfit?

If you look good, you feel good. If you feel good, you will get good results. Dat is mijn mening. Iedereen weet immers hoe het voelt als je een toffe nieuwe outfit hebt dus in de gym is dat net zo.

Tot slot, de tips van Ritchie voor startende atleten:

Niet opgeven. Ik train nu 8-9 jaar en de een gaat nou eenmaal veel sneller vooruit als een ander. Daarom moet je niet opgeven en hard blijven werken. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn maar als ik terug kijk op wat ik heb bereikt in die jaren, ben ik zeker trots op mezelf. Dat gevoel gun ik een ander absoluut ook.

Indra

Met inmiddels 4,5 jaar aan fitness ervaring, mogen wij Indra een Γ©chte atleet noemen. Ooit gestart vanwege zijn werk en om fit te zijn, maar ook zeker om een goede shape te behouden en perfectioneren.

Indra's favoriete oefening is de muscle-up, gezien hij zicht daar nog sterk in kan verbeteren. Het meest trots is hij op zijn Squat PR van 180 KG!

Voor Indra betekend een Athletic Lifestyle altijd bezig zijn met de beste versie van jezelf worden. Dit zowel op fysiek gebied als qua mindset. Zijn SQOUPE Athletic Lifestyle kleding helpt hem om zijn spieren te zien werken, wat een extra motivatie boost geeft!

Ben jij een startende atleet, dan heeft Indra nog het volgende advies:

Accepteer dat je beginnend bent, vraag raad aan jongens waar je tegenop kijkt maar probeer ze niet te imponeren met te hoog gegrepen gewichten. Zelf gebruik ik regelmatig ook nog 'Pussy Weights'.

Ga ook voor het maximale uit je training met de kleding van SQOUPE Athletic Lifestyle. Check de outfit van Indra hier.

Indra draagt trainingsbroek en fitness shirt voor heren

Raoul

Hey! Raoul hier, eigenaar & oprichter van SQOUPE Athletic Lifestyle. De afgelopen 2,5 jaar zijn mijn team van atleten & ontwikkelaars en ik op zoek gegaan naar dΓ© manier om een atletische levensstijl te kunnen vertalen naar kleding voor de ambitieuze en sportieve man.

Kleding die past binnen een levensstijl van hard werken om je doelen te bereiken, een ijzersterke wilskracht Γ©n een gevoel vol zelfvertrouwen, zodra jij met een flinke pomp die gym uitloopt.

Die levensstijl heeft mij 7 jaar geleden volledig ingepakt en sindsdien knal ik minstens 4x per week in de gym, terwijl ik het afwissel met een goede dosis cardio (met inmiddels 3 marathons op de teller).

Het SQOUPE IQON shirt is en blijft mijn favoriet in de gym, terwijl ik daarbuiten vaak te spotten ben in de IQON hoodie. Benieuwd? Check deze hier.