• SQOUPE Athletic Lifestyle | #YOURSTRONGESTLOOK
  • SQOUPE Athletic Lifestyle | #YOURSTRONGESTLOOK

RETOURFORMULIER

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u items wilt retourneren of ruilen)

Allereerst bedankt voor jouw aankoop bij SQOUPE. Mocht je één of meerdere items van deze bestelling willen ruilen of retourneren, is dit natuurlijk geen probleem. Items terugsturen naar SQOUPE is voor eigen rekening, wij zullen in geval van ruilen de nieuwe items uiteraard gratis naar je toe sturen. Om het voor ons zo duidelijk mogelijk te maken willen we je vragen om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en bij jouw retour in de zak te stoppen. Je retour kun je vervolgens opsturen naar:

SQOUPE

t.a.v. Retouren

Oude Boogaert 6C

4401BX Yerseke

Meer info over ruilen en retourneren vind je op onze website (www.sqoupe.nl)

Bestelnummer :

Wil je de/ het item(s) ruilen? ja / nee (streep door wat niet van toepassing is)

Wil je retouren (geld terug)? ja / nee (streep door wat niet van toepassing is)

IBAN(rekeningnummer) voor retourstorting:

Geef hieronder aan welke item(s) je wilt retourneren en vul hier bij voorkeur een reden in. In geval van ruilen, geef dan hieronder aan welk artikel je wilt retourneren en welk artikel je wilt ontvangen.

Artikel retouren: Reden:

1.

2.

3.

— Naam consument(en)

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

— Datum(DD-MM-YYYY):

Retourneringen worden binnen 7 dagen afgehandeld. Wij adviseren je om de retourverzending met track & trace te versturen (bewaar het verzendbewijs). SQOUPE is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte of beschadigde retourzendingen. Retourzendingen zijn op eigen risico en voor eigen rekening. Je kunt de bestelling binnen 14 dagen ruilen / retouren. Wij zullen z.s.m. reageren indien je een product wilt ruilen, maar kunnen nooit garanderen dat een artikel nog beschikbaar is. Bij onredelijke retourneringen of retourneringen na 14 dagen zijn wij niet verantwoordelijk voor het terugsturen van je item(s)of het vergoeden hiervan. Zodra je jouw bestelling binnen krijgt kun je de item(s) controleren op evt. Fabrieksfouten. Deze dien je dan binnen 48 uur na ontvangst per mail te melden (order@sqoupe.nl)

WWW.SQOUPE.NL